Читај ми!

Крис Браун због карактера не може у Аустралију?

Амерички певач Крис Браун има тешкоћа при добијању визе за Аустралију. Улаз за уметника у ту земљу доведен је у питање због његовог карактера.

Министарка за жене Микејлија Кеш је раније препоручила министру за имиграције да се познатом певачу не одобри виза поводом најављене турнеје, пошто је 2009. године осуђен за насиље у породици пошто је претукао своју тадашњу девојку Ријану, али од тада је имао две турнеје по Аустралији, преноси Танјуг.

Међутим, издато је и формално обавештење да се размотри одбијање његове визе, потврдио је министар за имиграције Питер Дутон и Браун сада има 28 дана да уложи жалбу и да објасни зашто му је треба одобрити.

Раније овог месеца адвокатска група "GetUp" покренула је онлајн петицију у којој позивају да се Брауну не дозволи улаз у Аустралију.

„Ова кампања нема никакве везе са поп музиком, већ је организована са намером да се схвати колико се озбиљно схвата насиље над женама“, написала је та група на Твитеру.

Они додају да је застрашујуће колико мушкараца је осуђено за насиље над женама, а и даље уживају у својим каријерама.

„То није само Крис Браун. Кампања је започета да се поново започне прича о томе“, наводе из "GetUp"-а.

Карте за турнеју Криса Брауна One Hell of a Nite биће у продаји од понељка, 28. септембра, а предвиђени су наступи у Перту, Мелбурну, Сиднеју и Бризбејну.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи