Читај ми!

Породица Витни Хјустон заташкала њену љубавну везу са женом?

Породица америчке певачице Витни Хјустон, која је пронађена мртва 2012. године, покушала је да заташка љубавну везу коју је певачица имала с једном женом, преноси америчка штампа делове данас издате биографије славне тамнопуте уметнице.

"Whitney and Bobbi Kristina, the deadly price of fame" написао је Ијан Халперин позивајући се на извештаје америчке федералне полиције ФБИ у којем наводи да је један чикашки адвокат новчано уцењивао певачицу и њену породицу.

Цело поглавље книге посвећено је вези коју је Витни Хјустон имала с Робин Крафорд, њеном личном секретарицом.

Према писању листа Њујорк пост, та љубавна веза се догодила почетком 90-их година. Адвокат, чије име није наведено, тражио је 250.000 долара да не октрије јавности детаље љубавне везе Хјустонове.

У књизи се, према извештају ФБИ, наводи да је певачицин отац Џон Хјустон, пристао на уцену 1992. године и „исплатио“ адвоката.

Те исте године Витни Хјустон се удала са Бобија Брауна док је Робин Крафорд поклонила луксузни аутомобил у знак њиховог пријатељства, додаје се у књизи.

Витни Хјустон (49) је пронађена мртва у кади једне хотелске собе 2012. године. Њена смрт је окарактерисана као несрећан случај и последица дављења, а наведено је да су јој допринели срчано обољење и кокаин.

Певачица је издала 15 студијских албума а према Гинисових књизи рекорда била је женски вокал с највише награда, међу којима две награде Еми, шест Гремија и 30 награда Билборд мјузика.

Продала је више од 200 милиона албума и синглова широм света и играла у филмовима Телохранитељ с Кевином Костнером и остварењу Свештеникова супруга.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије