Читај ми!

Завидели јој на фигури, а она патила од булимије

Лепота, слава, новац, дечко који је шампион Формуле 1 и веома успешна каријера. Свиме тиме може да се похвали Никол Шерзингер, али јој је почетак каријере био изузетно тежак и обележен боловањем од булимије.

Иако је изгледала фантастично и многе колегинице јој завиделе на сјајној линији, иза кулиса певачица се борила против булимије, поремећаја у исхрани који је држала у тајности, све док једном није изгубила свест иза бине.

„Почела сам да губим глас, нисам могла да певам на наступима. Сећам се да ме је менаџер пронашао онесвешћену док смо гостовали у Француској и на Малти“, навела је Никол за британско издање часописа Космополитен.

Према њеним речима, то је трајало све док једног дана није решила да све промени. „Жалосно је када погледам како сам протраћила године живота. Све је споља и за камере било сјајно. Али ја сам се осећала ужасно. Никад то више нећу дозволити“, каже певачица.

„Мислим да дуго времена ни чланови породице и групе нису имали појма да сам болесна. Баш сам пазила да то сакријем, јер ме је било срамота. Знала сам да није здраво, али нисам могла да променим своје понашање“, рекла је Никол.

Једна од најпознатијих поп певачица на свету навела је да је булимија ужасни поремећај и болест која паралише људе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије