Читај ми!

Еди Грант: Уз вас сам, Срби!

Музичар Еди Грант упутио је видео-поруку грађанима Србије и писма подршке премијеру Александру Вучићу и градоначелнику Београда Синиши Малом, у којима жали због поплава које су погодиле нашу земљу.

Грант је у видео-поруци коју је упутио грађанима навео да постоји једна ствар коју ни вода, чак ни велике поплаве, не могу да униште - а то је пријатељство.

„Здраво, ја сам Еди Грант. Питате ме да ли знам шта вода може да уради. Знам, осетио сам поплаве и у својој земљи, видео своје уништено село. Али постоји једна ствар коју вода не може да уништи, чак ни велике поплаве. А то је пријатељство. А ја сам ваш пријатељ и ја сам уз вас, Срби“, навео је Еди Грант.

У писму премијеру Александру Вучићу, Грант је, у своје име и у име породице, изразио велику тугу због пустоши и губитака насталих у поплавама које су задесиле Србију.

„Почашћен сам због гостопримљивости и лојалности које су ми пружили многи Срби током боравка у вашој земљи. То је веза која се протеже већ годинама. И зато, са много туге, Вама и Вашим грађанима желим да са пуно храбрости превазиђете ова тешка времена“, истиче Грант.

Еди Грант је навео да зна да у његовим пријатељима Србима лежи велика снага и да је сигуран да ће заједно издржати све недаће.

„Свим пријатељима који су у поплавама изгубили своје ближње, желим да упутим најдубље саучешће, у нади да ће им Бог дати мир, спокој и разумевање“, навео је Грант.

Грант је у писму упућеном градоначелнику Синиши Малом рекао да је годинама уживао у, како је навео, сјајном Београду, у којем многе сматра својим пријатељима.

„Зато ме боли трагедија која је захватила Ваш народ, а коју сам и сам искусио у свом граду. Саосећам са многим породицама које су повређене и које су изгубиле своје највољеније. Дозволите ми да се помолим за Вас и предивне грађане Београда. Много љубави од мене и моје породице“, навео је Грант.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару