Читај ми!

Волимо се, али се растајемо

После више од десет година брака, Гвинет Палтроу и Крис Мартин одлучили су да се разведу. Одлука није исхитрена, наводи славни пар у писму објављеном на сајту глумице и тражи да се „у овом тешком тренутку“ њихова приватност поштује.

Америчка глумица Гвинет Палтроу и британски певач Крис Мартин, лидер групе „Колдплеј“, саопштили су да се разводе после више од десет године брака, пренели су амерички медији.

„Трудили смо се више од годину дана, један део заједно, један део одвојено, да видимо шта је још могуће међу нама, и дошли смо до закључка да је боље да, иако се много волимо, живимо одвојено“, наводи се у писму објављеном на сајту глумице Goop.com.

Поруку су потписали и Палтроу и Мартин, а портпарол певача „Колдплеја“ потврдио је ове наводе.

„Ми смо, пре свега, родитељи два невероватно дивна детета, и тражимо да се њихова и наша приватност поштују о овом тешком тренутку“, додаје се у писму.

Палтроу (41) и Мартин (37) венчали су се 2003. године. Имају деветогодишњу ћерку Епл и две године млађег сина Мозеса.

„Увек смо чували приватност нашег односа и надамо се, док се свесно растајемо и престајемо да будемо родитељи заједно, да ћемо моћи тако и да наставимо“, нагласио је славни пар.

Двоје уметника ретко су се у јавности појављивали заједно и нису желели да јавно говоре о својој вези, због чега су често били предмет гласина о разлазу.

Плавокосу глумицу магазин Пипл прогласио је 2013. године за најлепшу жену света. Светску популарност стекла је захваљујући улози у трилеру Седам из 1995. године. Њен рад у остварењу Заљубљени Шекспир награђен је Оскаром.

Крис Мартин и његова група „Колдплеј“, основана 1996. године, продали су више од 60 милиона дискова у свету. Нови албум Ghost Stories излази 19. маја.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару