Читај ми!

Тајсон: Ухватио сам жену са Бредом Питом

Изгледао је као да прoживљава последње тренутке у животу, речи су којима је Мајк Тајсон описао Бреда Пита у тренутку када га је ухватио са Робин Гивенс, својом првом супругом.

У данас објављеној контроверзној аутобиографији, „Неоспорна истина“ (Undisputed Truth), 47-годишњи Мајкл Џерард „Мајк“ Тајсон присетио се свог досадашњег живота, испуњеног кокаином, оргијама, временом проведеним иза решетака, банкротом и драмом која као да нема краја.

Између осталог, описао је како је покушао да избегне затвор због силовања младе такмичарке на избору лепоте Дезри Вoшингтон (18) тако што је посетио циганку врачару која му је рекла како ће на њега бацити чаролију која ће га спасти од затвора ако у једну посуду стави 500 долара, помокри се на њих и остави их испод свог кревета три дана.

„Знао сам да се ради о превари и да тај лик ништа не може“, речи су којима је Тајсон описао и сусрет с једним вуду свештеником.

Признао је и како је следио упутства једног свештеника из реда афро-кубанске религије Сантерија који му је саветовао да једне ноћи уђе у судницу с голубом и јајетом.

„Готово сам поверовао да би то могло да упали. За себе сам мислио да сам непобедив. Ништа ме није спутавало. Био сам најмлађи првак у тешкој категорији у историји бокса. Био сам реинкарнација Александра Великог“, присећа се Тајсон своје препотентности.

Пре него што је 1992. завршио у затвору, где је за силовање осуђен на шест, а иза решетака провео три године, одвео у кревет бројне девојке.

Верује како му је боравак у затвору спасао живот.

Његова мајка Лорна Ме била је тешки алкохоличар и често је спавала с мушкарцима с којима није желела, само да би својој породици осигурала кров над главом. Човек за којег му је рекла да је његов биолошки отац, био је заправо „успешан“ подводач.

Имао је само седам година када се пењао кроз прозоре кућа и крао што год му је дошло под руку.

Мајк је истакао како није било много светлих тренутака у његовом детињству, но сећа се да му је филм из 1977. о великом Мухамеду Алију The Greatest променио живот и да је гледајући га схватио да жели да постане боксер.

Мало пре 13. рођендана је ухваћен због крађе и послат у поправни дом где је упознао учитеља који је у њему видео потенцијал.

Године 1980. упознао га је с човеком који му је променио живот – легендарним тренером Кас Д'Аматом. Сa 20 година је освојио титулу шампиона.

„Нисам скидао појас целу ноћ. Понекад сам се знао скинути го и оставити само појас око струка и тако водити љубав с девојком“, присећа се Мајк у књизи.

Новац у његовим џеповима се гомилао, а девојке су му дословце падале пред ноге. Тако је, каже, упознао и Наоми Кембел.

У исто време био је и с мисицом Сузет Чарлс. Након тога је упознао глумицу Робин Гивенс, своју прву супругу, коју је варао као и све своје девојке. Она га је јавно оптужила за малтретирање, и развод је био неизбежан.

У својој књизи описао је и тренутак када је ухватио Робин како га вара са Бредом Питом.

Наиме, док је парница била у току, Тајсон се довезао до њене куће у Лос Анђелесу. Видео ју је, како је прво помислио, у женском друштву. Но, дугокоса плавуша била је – Бред Пит, који када је видео Тајсона „изгледао као да прoживљава последње тренутке у животу“.

Изашао је из затвора када је имао 29 година и недуго затим оженио је једну од својих бројних девојака – Монику. Зарађени новац махнито је трошио, брже него што га је зарађивао.

Године 1997. суочио се с личним банкротом и морао је да прода своја 62 аутомобила.

Две године касније поново је завршио у затвору због напада, а када је изашао, био је уверен да је приликом секса с проституткама на Куби „зарадио“ сиду.

Друга жена се од њега развела кад јој је признао да има сиду, што се касније испоставило нетачним.

Ипак, признаје да је то не би спречило да покрене бракоразводну парницу јер ју је варао с многима. Стриптизети из Феникса направио је и дете, а то је била само тачка на „и“, пише Мајк.

Тајсон био је зависник од секса, дроге и алкохола, који се цели живот борио „да савлада свој апетит“.

Открио је како је и док је снимао филм Мамурлук био дрогиран. Убрзо након тога задесила га је велика трагедија. Његова четворогодишња ћерка је умрла у стравичној несрећи.

Од тада, Тајсон покушава да се промени. Ишао је на бројне терапије, у вези је с Кики коју зна од своје 13. године и с њом има двоје деце.

Сада жели да буде добар отац и супруг и покушава да се излечи од зависности од дроге.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару