Читај ми!

Звезде код Нолета на хуманитарној вечери

Да би сакупио средства за децу Србије, Новак Ђоковић позвао је на гала вечеру познате личности после завршетка Вимблдона. Прикупљено је 1,2 милиона фунти, а првом тенисеру света у госте су дошли Џерард Батлер, Ричард Брансон, Кејт Хадсон, Голди Хон, Наоми Кембел и многи други.

Пораз на највећем тениском турниру није омео Новака Ђоковића у намери да помогне деци Србије.

У понедељак увече окружио се у Лондону бројним славним личностима и у Роудхаусу на гала вечери у организацији хуманитарне фондације која носи његово име. Прикупљено је 1,2 милиона фунти (око 1,4 милиона евра) за програме раног развоја деце у Србији.

„Фондација се труди да створи боље услове за одрастање малишана у Србији, желимо да их охрабримо и да им дамо крила да остваре своје снове. Уз помоћ племенитих људи, наша визија је да проширимо делатност у Велику Британију и Америку и да допринесемо позитивним променама у животима многе деце широм света“, рекао је Ђоковић.  

Јелена Ристић била је, као и током финалног меча Вимблдона само дан раније, велика подршка светском тениском асу.

Прелепа Новакова пратиља и директорка фондације, која је носила тегет-белу хаљину Оскара де ла Ренте, добила је бројне комплименте од већине присутних, али и бројних модних критичара. 

Међу званицама је било и оних који су у недељу навијали за Ендија Марија, попут јунака филма 300 Џерарда Батлера.

Америчка филмска звезда Кејт Хадсон је блистала у хаљини Елија Саба, а дошла је са вереником Метјуом Беламијем и мамом, познатом глумицом, Голди Хон.

Борис Бекер, Бранислав Ивановић, Џонатан Рос, нова шампионка Вимблдона Марион Бартоли, Тим Хенман, Мет Белами, наше горе лист, певачица и глумица Холи Валанс и њен супруг Ник Канди, гитариста „Ролинг стонса“ Рон Вуд, као и манекенке Наоми Кембел, Каролин Винберг и Ерин О'Конор забављали су се раме уз раме са принцезом Беатрис и њеном мамом Саром Фергусон.

И британски милијардер Ричард Брансон, власник „Вирџин групе“ желео је да види како ће се Новак снаћи као домаћин једне овакве манифестације.

Упркос томе што је у великој сали Роудхауса било много прелепих жена, преносе светски медији, Ноле се није одвајао од своје Јелене.

Новак Ђокови је основао фондацију 2007. године са жељом да помогне угроженој деци, нарочито у Србији, која пате због неухрањености, недостатка образовања, болести или губитка родитеља. 

Број коментара 37

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
38° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару