Читај ми!

Рођена за „Крејзи хорс“!

Енглеска глумица, манекенка и једна од најатрактивнијих жена на свету – Кели Брук, премијерно је са гостујућом плесном трупом „Крејзи хорса“ у Лондону извела свој кабаретски шоу у малом црвеном корсету, окружена обнаженим париским лепотицама. Уследио је „бурлескни бонус“, у црном доњем вешу. Тада је ишла „до краја“!

И пре овога су мушкарци широм света уздисали за облинама Кели Брук. Сада већ „падају у несвест".

Наиме, згодна Енглескиња је првог дана новембра одржала свој први од планираних седам "Forever Crazy" бурлескних наступа у Лондону, изводећи "Lecon d'Erotisme", једну од најпопуларнијих кабаретских тачака чувеног париског клуба „Крејзи хорс" (Crazy Horse).

На почетку шоуа, иза завесе на којој је дијамантима било исписано њено име, Кели је провирила са плавом периком, црвеним кармином на уснама, одевена само у црвени корсет од чипке и црвене ципеле са „небеским" потпетицама.

Да, све је било врело црвено, као и усне од картона које је имала по телу, а неколико „ковертираних пољубаца" је поклонила и фановима из првих редова.

Сексепилна манекенка се напорно припремала претходних месеци. Исплатило се, све је прошло савршено.

„Неки људи сањају о освајању Оскара, или златне медаље... Одувек сам сањала да постанем плесачица у 'Крејзи хорсу'", разјаснила је своју страст према кабареу Брукова.

„Када сам чула да шоу гостује у Лондону, једноставно сам знала да морам бити део њега, тако да сам пресрећна што имам малу улогу уз невероватне 'Крејзи' девојке у Лондону." 

Какво је само било финале њеног наступа – „бурлескни бонус" у црном вешу! У много природнијој варијанти са пуштеним смеђим локонама, Брукова се појавила на далијевској софи у облику усана.

Бранећи своју одлуку да се потпуно скине на сцени, Кели је рекла да би многе могло да изненади када чују да то што иде „до краја" не представља њену суштину. „Бурлеска није пуки стриптиз – то је много више. То је облик уметности који постоји већ 170 година."

Пре Кели, са трупом „Крејзи хорса" су наступале Дита фон Тиз, Кармен Електра и Памела Андерсон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару