Читај ми!

Воле „пластику“ више него себе

Поред свих личних тренера и специјалних дијета, већина познатих личности озбиљно је незадовољно бар једним делом свог тела. Ипак, Никола Меклин престрога је према себи. Британска старлета признала је да воли само оне делове који су „пластични“!

Каријеру гламур модела Никола Меклин изградила је захваљујући беспрекорној линији, што потврђује и више од 60 ангажмана који су подразумевали сликање за магазине без одеће. У 32. години открива да је веома незадовољна својим изгледом!

Иако јој већина жена завиди на фигури, британска старлета истиче да не воли ниједан део тела, осим оних који су „пластични".

Очи мрзи јер су превише мале, тврди Никола, а мучи је и разрокост. „Ја сам стварно ружна без шминке, па готово увек имам беспрекоран мејк-ап", објаснила је Меклинова.

Старлета се пожалила да су у тинејџерском периоду вршњаци збијали шале на рачун њеног изгледа. Тада је одлучила да промени на себи све што јој се не допада.

Подвргла се бројним естетским операцијама, али, по свему судећи, све је мање задовољна изгледом.

Има нове зубе, силиконске груди, уметке за косу, ишла је неколико пута на липосукцију, кориговала је усне, редовно боре исправља ботоксом, али је на крају, ипак, одлучила да потражи помоћ психотерапеута.

То све није је спречило да се нага слика за магазин Now и пристане да се њена фотографија објави без икаквог ретуширања. 

Нажалост, нема само плавокоса звезда ријалити програма такво мишљење о себи, све више звезда почиње да признаје да је незадовољно неким делом тела.

Манекенка Кејт Мос признала је да не воли своје груди, док Никол Кидман прижељкује лепши доњи стомак.

„Одувек сам имала мало сала на стомаку. Добро, сада када имам 45 година више не могу да ми кажу: 'О, па она је трудна' као пре", објаснила је оскаровка.

У свакој могућој анкети о најсексепилнијем делу тела Анђелине Џоли, на првом месту би сигурно биле њене усне. Међутим, не би тако било ако би се питала популарна глумица.

„Знам да би друге жене 'убиле' за моје усне, али мени се чини као да ми заузимају цело лице", била је оштра звезда филма Туриста.

Ни Викторија Бекам нема најбоље мишљење о свом изгледу. Познато је да не може да смисли своја стопала, ни свој осмех. „Стопала су најодвратнији део на мени", открила је певачица која се отиснула у дизајнерске воде.

Звезда Средњошколског мјузикла Ванеса Хаџинс, одрасла је бавећи се плесом због чега је увек била у доброј форми.

Једина лоша страна, како млада глумица тврди, јесте то што су јој се ноге од силног вежбања трансформисале, па, према њеној строгој оцени, изгледају као балвани.

За Парис Хилтон стопала, такође, представљају велики проблем - посебно када може себи да приушти велики избор скупоцених ципела.

„Стварно је одвратно. Видим мноштво лепих ципела 'гучи', 'прада', а када ми их покажу у мојој величини изгледају као да су за кловна", пожалила се Парис.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару