Читај ми!

Роде код Адел

Певачица анђеоског гласа Адел и њен партнер Сајмон Конецки добили су дечака. Кантауторка се породила 19. октобра и, према писању медија, веома је усхићена због новог члана породице.

Нема више младалачке неозбиљности за Адел. Према писању Дејли мејла, власница више Греми награда и њен партнер Сајмон Конецки постали су 19. октобра родитељи, када је певачица у вечерњим сатима на свет донела дечака.

Двадесетчетвродговишња британска звезда и новопечена мама пресрећна је и веома усхићена због новог члана своје породице, рекао је неименовани извор. Њен потпарол међутим није желео да потврди вести о порођају.

„Не дајемо изјаве у овом тренутку, немамо коментар", рекао је певачицин представник за медије.

Адел је својим обожаваоцима у јуну на свом званичном блогу открила да је трудна.

„Драго ми је да могу да објавим да Сајмон и ја чекамо своју прву бебу", написала је певачица и додала да је овако радосну вест хтела сама да саопшти својим фановима. „Желела сам да чујете новости од мене, пресрећни смо и веома узбуђени, али вас молим да поштујете нашу приватност, у овим драгоцвеним тренуцима".

За разлику од Адел којој је ово прво дете, Сајмон Конецки из брака са Клари Фишер има петогодишњу ћерку.

Пар је у вези од прошлог лета, а певачица је раније изјављивала да јој партнер посвећује велику пажњу и да је захвлајујући њему успела да преброди операцију гласних жица.

Адел је недавно снимала и песму за нови филм о Џејму Бонду, Скајфол, који је имао премијеру прошле недеље.

Данијел Крејг је гостујући у једној амерчкој ТВ емисији, изјавио да је певачица одабрана због предивног гласа.

Скајфол је прва нумера коју је Адел снимила након албума "21" који је објавила 2011. године и који је постигао вишемилионску продају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару