Читај ми!

Ја сам мала буцмаста...

Живот је прекратак да би се трошио на дијете, сматра Салма Хајек и не жали што је ниска и буцмаста јер ужива у храни и вину. Једна од најлепших холивудских глумица уверена је да је право чудо што је и даље ангажују када се узму у обзир њен изглед, године, акценат...

Лепота и фигура попут пешчаног часовника одиграле су велику улогу у завидној холивудској каријери Салме Хајек. Међутим, ниска и буцмаста су речи којима би славна глумица описала себе.

У интервјуу који је дала магазину Harper's Bazaar, успех који је постигла Салма приписује срећи. Такође, једна је од ретких звезда које признају да је тешко обезбедити посао у Холивуду када доспете у одређене године.

Мексичко-америчка глумица, која је прошлог месеца напунила 46 година, чињеницу да још ради зове чудом.

„У Холивуду је најгоре бити жена која има више од 40 година. Уз то, ја говорим другачијим акцентом, дислексичар сам, ниска и буцмаста. Шта год не треба ја имам, али и даље сам овде. Мора бити да имам много среће кад ме још ангажују", објаснила је лепа глумица.

Од 1995. године када се појавила у филмском хиту Десперадо, учествовала је у више од 40 остварења. Улога Фриде Кало донела јој је номинацију за Оскара. Управо је завршила свој део посла у најновијем филму Оливера Стоуна, Savages у којем једну од насловних улога тумачи Блејк Лајвли.

Усред индустрије препуне жена које одбијају да једу, Хајекова, што је право освежење, тврди да је живот прекратак да би се трошио на дијете.

„Волим храну и вино и зато сам на граници да будем буцка. То баш није добро за моду, али је одлично за моје расположење. Срећна сам јер једем. Имам 46 година и нећу ботокс. А знате зашто не? Зато што једем! Једем масноће, поврће, све. Ако вежбате много, а не једете довољно кожа страда. Старите, без угљених хидрата, успорава вам се метаболизам и изгледате ужасно", прецизирала је популарна хиспано глумица.

Глумичин став о сопственој фигури је крајње збуњујућ јер је Салма већ годинама на листама најпожељнијих жена у Холивуду и само они који манекенску грађу доживљавају као идеалну могли би да примете наводни вишак.

На сликама које су у новембарском издању магазина Harper's Bazaar, глумица изгледа савршено, а од ниске буцке ни трага ни гласа.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару