Читај ми!

Мишел је пријатна и непосредна

Наташа Јеремић, супруга председника Генералне скупштине УН Вука Јеремића, упознала се са првом дамом САД Мишел Обамом, за коју каже да изгледа боље него на фотографијама и да је веома пријатна и непосредна у комуникацији.

Водитељка и доскорашња уредница Другог дневника на РТС-у, Наташа Јеремић, упознала се са првом дамом Америке Мишел Обамом на пријему који традиционално организује председник САД, сваке године на почетку заседања Генералне скупштине УН.

Дан касније, Наташа, супруга председника Генералне скупштине УН Вука Јеремића, и Мишел Обама, седеле су заједно у ложи велике сале и пажљиво слушале говоре својих супружника, као и других светских државника.

„Седеле смо заједно са супругом Бан Кимуна и слушале говор мужева. Видело се да су Мишел и Барак веома блиски. Врло је поносна на њега, као што сам и ја поносна на свог супруга", каже Јеремићева.

Наташа наглашава да Мишел боље изгледа у природи него на фотографијама и да је врло пријатна и непосредна у комуникацији.

„Питала ме је како се сналазим у Њујорку, шта ћу радити овде, да ли сам била у Вашингтону. Закључиле смо да је Њујорк чаробан, али да некада може да измори својим брзим темпом. За њу је Вашингтон права мера", објашњава супруга Вука Јеремића.

За Интернет портал РТС-а, Наташа је описала утиске које је понела са пријема.

„Срела сам много интересантних људи. Иначе, са Мишел и Бараком Обамом смо се упознали на пријему, уочи генералног скупа. Сви гости се прво фотографишу са председником САД, мало причате и онда следи коктел на коме се обраћа Обама", објаснила је Јеремићева.

Наташа Јеремић допутовала је почетком септембра у Њујорк, који ће наредних годину дана бити њена кућа, све док траје и мандат бившег шефа српске дипломатије на Ист Риверу.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару