Читај ми!

Шокирала свет: Нормално се обукла!

Ако се занемари нешто дубљи деколте, Лејди Гага се, на изненађење целог света, обукла готово као девојка из суседства!

Скоро сваки пут када изађе из куће Лејди Гага успе да запањи јавност одабиром одеће, обуће, модних додатака или њиховом комбинацијом.

Било да носи хаљину од меса, шешир који „бежи" дефиницији украса и заштите за главу или венчаницу мимо свадбеног весеља, певачка дива зна како да пошаље поруку ексцентричном гардеробом.

Чак и они до којих информације из америчког шоу-бизниса путују нешто спорије навикли су на изненађења, али свет није био спреман на оно што је певачица урадила у Хановеру.

Хотел у немачком граду Лејди Гага је привремено напустила у широком белом сакоу и панталонама налик на тренерку, поглед је скривала иза великих наочара за сунце, такође белог оквира, а једино по чему су пролазници могли да наслуте да је реч о љубитељки екстраваганције јесу ципеле са повеликом платформом. 

Није било ни трага од перика неприродних тиркизних, жутих или пинк нијанси.

Истина, и деколте је био нешто израженији него код припадница лепшег пола које нагињу формалном стилу одевања, али то није било довољно да се спречи појава наслова: „Лејди Гага се обукла нормално!".

Као и свака јавна личност која одржава близак однос са обожаваоцима, певачица је испред хотела делила аутограме, разговарала и сликала се са онима који су то желели.

Америчка музичка звезда позната је по невероватним модним решењима, а тим "Haus of Gaga" који за њу осмишљава и набавља гардеробу током турнеје "Born This Way Ball" баш је пустио машти на вољу.

Гага се у јавности недавно појављивала и у бурки и разним, на први поглед неудобним, костимима. Због тога је миран хановерски стајлинг одјекнуо попут бомбе.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару