Читај ми!

Ник стигао у Београд

Рођен без руку и ногу, Ник Вујичић је успео да победи свој недостатак и да снагом воље постане један од најпознатијих мотивационих говорника на свету. Ник је тим поводом стигао и у Београд и поручио публици да је могуће бити срећан без обзира на то шта нас све мучи.

Познати говорник Ник Вујичић, рођен без удова, слетео је у Београд. Хиљаде људи широм света, долази на његова предавања да би чули како се живи без ограничења.

„Желим да људи знају да је сврха живота увек велика. Понекад је живот тежак и ја сам веома свестан да су људи у Србији из дана у дан суочени са тим потешкоћама. Зато желим да знају да је један Србин пронашао наду, живот и ужитак и то под овим околностима које сви можете видети", изјавио је Ник.

Ник је додао да већина људи има проблем због сломљеног срца, депресије, страха, али да он жели да сви буду срећни и да се сете да ако је Ник Вујичић успео свој живот да живи без граница, успеће и они.

Имати циљ, жарку жељу и веру у остварење снова, основно је за срећан живот, сматра Ник.

„Moja највећа радост тренутно је то што сам се оженио у фебруару и што очекујем сина. Мада сам и пре брака пронашао смисао у истини ко сам, зашто сам овде и где идем. Желим да људи знају да моја снага и радост потичу из вере у Бога", објаснио је Вујичић.

Реакције публике на предавањима су бурне и различите. Већина је узбуђена и инспирисана, али има и оних који се расплачу.

„На предавањима која сам држао тинејџерима рекао сам им да су дивни такви кави јесу, да их волим и верујем у њих. Већина до тада то никада није чула и зато су почели да плачу, јер они заиста желе да верују у то и да им се да нада."

Иако рођен без руку и ногу, Ник Вујичић живи живот са сврхом да инспирише пријатеље и људе широм света. Тим поводом је у Србији, а сутра и прекосутра ће одржати предавања у Београду и Новом Саду.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару