Читај ми!

Ванземаљци помогли Регану да постане председник?!

Четрдесети председник САД, Роналд Реган, треба да захвали ванземаљцима што је дошао на чело своје земље! Када је на њих „налетео“ педесетих година прошлог века, возећи ка Лос Анђелесу, рекли су му да батали глуму и уђе у политику. Тако бар тврди чувена глумица Ширли Меклејн.

Филмска легенда Ширли Меклејн тврди да су ванземаљци помогли Роналду Регану да постане председник САД!

Наиме, Реган је педесетих година имао блиски сусрет треће врсте док је још увек био глумац, а ванземаљци су га посаветовали да батали Холивуд и уђе у политику, каже 78-годишња глумица, иначе старија сестра Ворена Битија.

Такође, Меклејнова истиче да је, седећи на трему своје куће у Новом Мексику, видела много НЛО-ова током живота и да је 40. председник, баш као и она, веровао да постоји живот ван наше планете.

Према њеним речима, Реган се о језивом сусрету поверио колегиници Лусил Бол на снимању ТВ серије I Love Lucy, а на ванземаљце је „налетео" педесетих година прошлог века, док је са супругом Ненси ишао на једну забаву у Лос Анђелесу.

Како јој је Болова препричала, летећи тањир је слетео и из њега је изашао ванземаљац и рекао му да промени професију.

Но, Реган није био једини председник који је веровао у ванземаљце.

У интервјуу за Дејли мирор, Меклејнова је испричала и да је Двајт Ајзенхауер имао три тајна састанка са ванземаљцима у ваздухопловној бази у Новом Мексику 1954. године.

Што се тиче њених многобројних сусрета са летећим тањирима, глумица је издвојила онај док је њен пријатељ седео у врућој купки испред њене куће, а три НЛО-а су кружила изнад њих око 10 минута.

Холивудска звезда, која тренутно глуми у британској хит-серији Downtown Abbey, додала је да своја сазнања жели да подели са државном секретарком Хилари Клинтон.

„Много је важно да зна да је неко одозго гледа", уз објашњење да је навикла да људи мисле да је луда што верује у ванземаљске облике живота.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару