Читај ми!

(Пре)висока цена славе

Због успеха у Холивуду игра се по његовим правилима. Али, има глумаца који с времена на време промене правила игре.

Строга правила филмске индустрије јасно су наглашена – савршена линија, осмех, егзотичан тен и јасна дистинкција од просечног човека.

У потрази за савршеношћу глумци и глумице мењају комплетан лични опис одласцима под нож, данима проведеним у теретанама и соларијумима.

Жељени и коначни резултат најчешће је потпуно супротан од почетних слика симпатичних, ентузијастичних почетника на великом платну које обично остају похрањене дубоко у скривеним фиокама њиховим агената.

Кристина Хендрикс опчинила је свет својим женственим облинама. У почетку критикована због нехоливудских размера, лепотица је остала доследна свом природном изгледу, и данас је узор милионима жена широм света.

„Наравно да бих била срећна са десет килограма мање, ко не би? Али научила сам да волим себе овакву каква јесам, и не оптерећујем се тиме", изјавила је лепотица.

Стив Бушеми није типичан холивудски заводник, али иза себе има дугачку листу остварења која говори о његовом неоспорном таленту. Своје карактеристичне црте лица и криве зубе ставио је у службу ликова које је глумио и ушао у историју седме уметности.

Кет Денингс је више пута била саветована да смрша, поцрни и поправи зубе.

Млада глумица остала је доследна својим начелима да неће мењати свој изглед, што је на крају резултирало великим пробојем у свет филма, a њен изглед постао нови стандард за сексепилне девојке које су задовољне својим изгледом и које га носе са поносом.

Клое Севињи није типична лепотица за којом се окрећу главе на улици, али је својим глумачким умећем физички изглед бацила у други план и постала звучно холивудско име.

Џим Парсонс је заобишао теретану у широком луку и одлучио се да до краја остане веран свом штреберском изгледу, захваљујући којем је постао планетарно познат у серији Big Bang Theory.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару