Читај ми!

Емели Санди, црногорска снаја!

Једна од најпопуларнијих Британки, певачица специфичног гласа и стајлинга, Емели Санди, венчала се у Котору са Никшићанином Адамом Гурагином. Свадбена церемонија је уприличена у кругу најближих пријатеља, у малом ресторану у старом делу града.

Емели Санди, позната британска певачица, која је већ годинама у вези са Никшићанином Адамом Гурагином, разменила је брачне завете са својим изабраником у Котору, пишу црногорски медији.

Свадбена церемонија је уприличена у кругу најближих пријатеља, у једном малом ресторану у старом граду.

Кантауторка је ову радосну вест најавила током наступа у црногорској дискотеци „Максимус", у којој је певала поводом Медитеранског филмског фестивала.

Људима је пред концерт испричала да ће се после наступа она и Адам венчати и да ће потом отићи на медени месец.

Успешна певачица након свадбеног путовања одлази у Америку, где је 8. октобра очекује почетак турнеје.

Адел Емели Санди и Адам Гурагин упознали су се пре седам година на студијама у Абердину и од тада су нераздвојни.

Веридбу су објавили у јануару ове године, а заједничка жеља била је да се венчају у родној земљи овог успешног Никшићанина, морског биолога.

Певачица је једном приликом изјавила, да се потрудила да свој приватни живот држи подаље од медија.

Њихову љубав Британка је овековечила тетоважом на левом рамену, на којем, на његовом матерњем језику, пише „Волим те, Адаме".

Захваљујући наступима на отварању и затварању Олимпијских игара порасла је продаја Емелиног првог студијског издања Our Version of Event.

Албум је продат у 660.000 примерака, што је неколико хиљада више од продаје коју је забележио тим њене далеко познатије колегинице и имењакиње Адел.

Први сингл са албума, Heaven, био је на другом месту британске музичке топ-листе.

Емели је једна од тренутно најпопуларнијих извођача из Енглеске, а томе је свакако допринео карактеристичан глас, али и имиџ и фризура.

Наступала је са бендом "Coldplay". Пре него што се прославила као извођач писала је песме за Алишу Киз, Леону Луис и Сузан Бојл.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару