Читај ми!

Гледај ћерку, препознаћеш мајку

Лурдес Чиконе је можда по темпераменту потпуно другачија од славне маме. Међутим, да ивер не пада далеко од кладе види се по одабиру гардеробе Мадонине наследнице, јер неодољиво подсећа на стилска решења познате певачице током осамдесетих година.

Ћерка поп звезде Мадоне навикла je на одрастање пoд будним оком јавности која већ годинама неуморно већа да ли млада лепотица више личи на маму или тату.

Упркос бројним поређењима Лурдес је успела да се избори за свој правац и изгради лични препознатњиви стил.

Карлос и Лурдес Леон „ухваћени" су у дугој шетњи Мехнетном.

Отац и ћерка поред заједничког става, стаса и тена свакако деле и лежеран став према папарацима који су их уходили у стопу.

Обучена у једноставну белу мајцу и шортс – исечене фармерице – са необавезно покупљеном косом позната 15-годишњакиња је иза својих „цица-маца" наочара незаинтересовано посматрала фотографе док је Карлос позивао такси.

Наследница краљице попа истог дана, само знатно касније, примећена је на ревији Зака Позена, где је уживала у друштву још једне славне ћерке, Кели Озборн.

Наочаре којим се заклањала од радозналих погледа током дана није скидала ни током вечери.

На Лурдес је од малена обраћана велика пажња јер је јавност са нестрпљењем очекивала да види хоће ли симпатична тиха девојчица израсти у скандал-мајстора попут маме.

Ипак, изгледа да осим великих продорних очију и лица у облику срца ова лепотица није много тога наследила од маме, јер је њено одрастање протекло као и већине тинејџера, и по свој прилици тако ће и остати, с обзиром на то да је Лурдес по природи тиха и одмерена особа.

Наиме, да је реч о изданку Мадонине фамилије може се закључити углавном по гардероби, јер осим упадљивих и предимензионираних верских обележја која радо носи, млађана Лурдес не мари много за стилска и естетска правила, докле год се она у томе добро осећа. Као и њена мајка, уосталом.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару