Читај ми!

Родитељске муке Елтона Џона

Поносни тата Елтон Џон тако би волео да његово дете ужива у музици Шопена, Моцарта и Бетовена. Међутим, Закарија више интерсују фудбал и кухиња. Славни Британац плаши се да му син не постане хомофобичан, а брине га и како ће дечак реаговати када буде сазнао да му је отац веома познат.

Британски певач Елтон Џон плаши се како ће његов син, који је сада има 20 месеци, реаговати кад буде сазнао да му је отац веома познат.

„Кад то буде схватио, гледаће ме као да сам луд. Бити син неког познатог исто је као носити ланац око врата и око ноге... То ће бити за њега веома тешко", сматра познати кантаутор.

Још једна бојазан врзма се по мислима велике музичке звезде – да Закари не постане хомофобичан кад одрасте, јавили су британски медији.

„У школи друга деца ће му рећи: 'Ти немаш маму'", рекао је музичар у једном интервјуу објављеном у британском недељнику Рејдио тајмс (Radio Times).

„Прешли смо дуг пут, али има још хомофобије и она ће трајати док нова генерација родитеља то не искључи из главе своје деце", додао је славни Британац.

Према његовим речима, Закари га зове "daddy", а Дејвида зове "papa" (два израза које се на енглеском говорном подручју користе за „тата"). „За њега је то потпуно природно", истакао је Џон.

„Желим да музика игра велику улогу у његовом животу. Желим да га ставим у крило и да он свира клавир. Покушава да ме имитира, али је још мали и не зна шта да ради", рекао је 65-годишњи певач и додао да му пушта дечје песмице, али и Шопена, Моцарта и Бетовена.

Међутим, Закарија више интерсују фудбал и кухиња, пожалио се певач.

Елтон Џон и његов 16-година млађи партнер Дејвид Ферниш добили су 25. децембра 2010. године Закарија од сурогат мајке у Калифорнији, у САД.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару