Мама Сталоне претерала!

Није тајна да су Силвестер Сталоне и његова мама Џеки редовни посетиоци естетских хирурга, али скорашње фотографије показују да је мајка глумачке звезде ипак отишла једну колагенску инјекцију предалеко.

На синоћној премијери филма Плаћеници 2 (The Expendables 2) у САД, мајка чувеног глумца Силвестера Сталонеа, Џеки, изазвала је лавину негативних коментара својим уснама које су величином успеле да засене скоро све остало.

Сталоне је свој добро познати асиметрични осмех наследио од мајке. Међутим, на сликама са синоћне премијере осмех маме Сталоне делује искривљеније но икада до сада.

Најновије фотографије показују да је мама холивудског глумца одлучила да се бори са долазећим годинама прилично агресивно.

У 90. години, мама холивудске звезде се још једном подвргла естетском захвату, овај пут убризгавајући колаген у већ више пута увећане усне.

Џеки, познати астролог, није баш просечна бака – за премијеру је изабрала хаљину за коју се не би ухватиле ни три пута млађе припаднице лепшег пола.

Припијена, кратка црна хаљина са дубоким изрезом прошараним тракама које као да су чинили само циркони показује да се ова дама не мири са предрасудама о облачењу њених вршњакиња.

Тешку шминку употпунила је јаркозеленим сочивима, а што се фризуре тиче, остала је доследна себи – натапирано, високо и упадљиво!

Џеки је познати поклоник естетске хирургије. Иако природно лепа жена, одлучила је да коригује, по свом мишљењу, „неколико" недостатака.

Те „ситнице" накнадно је преправљала и по више пута. Судећи по фотографијама, тетовирање обрва и инјекције колагена су њени фаворити.

Јасно је да Џеки Сталоне нико не би дао године које има, али се чини да је стигла до крајњих граница подмлађивања, јер је у неколико наврата након последњих захвата добила не баш похвалне коментаре на свој изглед.

Изгледа да породица, а посебно њен син, немају ништа против изгледа маме Сталоне, јер се и сам Силвестер својевремно подвргао третманима подмлађивања.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару