Читај ми!

Нови правни проблеми Мела Гибсона

Познати глумац Мел Гибсон добио је забрану приласка маћехи од које се његов отац тренутно разводи. Теди Гибсон затражила је забрану како би на миру и без Меловог присуства могла да разговара са његовим оцем, Хатоном.

Маћеха Мела Гибсона, која се разводи од његовог оца, затражила је забрану приласка глумца рекавши да је био насилнички настројен према њој, преноси Ројтерс.

Забрана приласка је најновија правна мера против добитника Оскара за филм Храбро срце и звезде серијала Смртоносно оружје.

Теди Гибсон оптужила је глумца да је викао на њу када га је питала какав медицински третман жели за свог оца Хатона Гибсона.

Теди и Хатон Гибсон венчали су се 2001. Хатон је поднео захтев за развод у јуну, навевши као разлог непремостиве разлике.

Теди Гибсон је у захтеву навела да не разуме зашто њен супруг жели да се разведе од ње и додала да јој је забрана приласка потребна да би могла да поразговара са њим без Меловог присуства.

„Много је питања у вези са захтевом за развод и морам директно да поразговарам са супругом, без Меловог мешања, како бих се уверила да је добро, да њиме не манипулише Мел и да није урадио нешто што не жели", навела је Теди Гибсон у изјави.

Глумчев портпарол није имао коментара на те наводе.

Познати глумац има проблема са контролисањем беса још од 2006. године када га је зауставио полицајац због вожње у пијаном стању и када је имао антисемитски испад.

Касније, Мел и његова бивша девојка Оксана Григоријева водили су сурову битку за старатељство над њиховом ћерком, а у медијима су се појавиле телефонске поруке које је Гибсон упутио Григоријевој у којима виче на њу.

У марту 2011. Гибсон је признао на суду да је ошамарио Григоријеву током једне свађе и због насиља у породици осуђен је на три године условно.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару