Читај ми!

А где ми је ћерка?

Британски премијер заборавио ћерку у пабу, брује британски медији. Дејвид Камерон и његова супруга напустили су локал и одвезли се кући одвојеним аутомобилима, свако верујући да је дете пошло с оним другим. Девојчица је без родитеља провела 15 минута, али ће то критичари британског политичара сигурно искористити.

Британски премијер Дејвид Камерон заборавио је своју осмогодишњу ћерку Ненси у једном сеоском пабу након ручка са пријатељима, преносе британски медији.

Инцидент се догодио пре неколико седмица када су Камерон и његова супруга Саманта напустили локал и одвезли се кући одвојеним аутомобилима, свако верујући да је дете пошло с оним другим, наводи се у саопштењу које је данас издао премијеров кабинет у Даунинг стриту.

Иако му се ћерка Ненси после 15 минута придружила, овај случај за Камерона представља приличну нелагодност коју ће његови критичари неминовно искористити да га поново нападну, замерајући му да превише воли да се релаксира, односно „кулаксира" како је то једном приликом изјавио.

Немили догађај, који је открио таблоид Сан, могао би да створи непријатности британском премијеру у тренутку када се влада припрема да крене у решавање „проблема породица" које воде хаотичне животе и чије неодговорно понашање пореске обвезнике кошта милионе фунти годишње.

Камерон и његова супруга приметили су да им нема најстаријег детета тек када су се вратили у своју званичну резиденцију на селу, вилу Чекерс, у Бакингемширу, 65 километара северно од Лондона.

Срећом, резиденција се налази на свега неколико минута вожње од паба „Плоу ин" где су Камеронови ручали у друштву две друге породице.

Ненси је отишла у тоалет у тренутку када су њени родитељи одлазили из паба и одвезли се засебним аутомобилима.

„Премијер и Саманта су били ван себе када су увидели да Ненси није са њима", рекла је представница Даунинг стрита, додајући да се инцидент догодио пре око два месеца.

На сву срећу, када су позвали паб девојчица је била на сигурном и премијер је одмах кренуо по ћерку.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару