Читај ми!

Руже за „Гансе“, жестина за „Госип“

За „Гансе“ масерка, руже и фини тоалетни папир, за „Њу ордер“ домаћа супа, док члановима састава „Госип“ организатори морају обезбедити разноразна пића. Ерика Баду пре наступа на „Егзиту“ жели укусну веганску храну, док је група "Hercules and Love Affair" пажљива са буџетом организатора, па им је и „не превише скупа“ козметика идеална.

Након што су потврдили свој наступ, звезде које ће се попети на бине овогодишњег „Егзита" организаторима су предалe и листе захтева.

За добар наступ на Петроварадинској тврђави, чувени „Ганси" су пре наступа тражили киропрактичара и масерку, 252 пешкира, али и фини тоалетни папир - што је наглашено као веома важно!

Пошто чланови бенда воле да вежбају, потребна им је и посебна просторија за то, као и четири медицинске боце са кисеоником.

Познато је да чланови групе „Ганс ен роузис" пред наступ воле и да се опусте, па су Ексл и екипа у просторији у бекстејџу тражили црне завесе, црне столњаке, као и по 18 црвених и белих ружа.

За разлику од њих, чланови поп бенда „Њу ордер", упркос великој популарности, не захтевају много.

Важно им је да имају добар избор сендвича, домаће пиво, квалитетно локално црно и бело вино, као и домаћу супу за ручак.

Став да је домаће најбоље имају и Аустралијанци "Wolfmother", који такође желе да пробају локално вино и пиво, а међу „чудније" уврштен је њихов захтев да се друже са неком од овдашњих познатих особа.

Присталица „њу-ејџ" филозофије је, свакако, Ерика Баду, која као веганка има специфичне захтеве у исхрани – без млека, меса, плодова мора, а као омиљену храну истиче различите врсте лука, пасуљ, спанаћ, соју, зрело воће и поврће.

На њеној листи се не помиње алкохол, за разлику од бенда „Госип", чији је списак, када је у питању пиће, подужи.

Чланови тог састава су прави хедонисти и захтевају мноштво жестоких пића, пива, цигарета, енергетских пића која ће са свим тим мешати, те није ни чудо што је на листи и витамин Ц, који им је вероватно потребан да би се од свега окрепили.

"Hercules and Love Affair", изгледа, веома „пазе на буџет организатора", те су нагласили да им је потребан не превише скуп шампон, регенератор и гел за туширање, као и шест пари црних чарапа.

Шта ће састав попити и појести зависи од дана када наступају, те је петак резервисан за вотку и рибу, а пошто планирају да се шуњају по Фестивалу, тражили су и шаку токена, шест лимета, шест лимуна, свежу менту и шејкер.

„Ако их сретнете негде успут, тражите да вам смућкају коктел", поручили су организатори посетиоцима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару