Читај ми!

Романтика у Арени уз Шаде

Београдском ареном прострујале су синоћ јаке емоције песама "Smooth Operator", "The Sweetest Taboo", "Kiss of Life". Током двочасовног концерта, британска певачица Шаде публику је одушевила сјајним одабиром и извођењем старијих нумера, док су новије песме прихваћене нешто слабије.

Уз звуке корачнице и песму Soldier of Love са истоименог новог албума, после сат времена закашњења, Шаде је изашла на сцену Београдске арене.

„Добро вече, Београде. Речи не могу описати колико ми је жао што смо оволико чекали на сусрет", рекла је певачица.

Добро расположена, разиграна и распевана, британска уметница публици је приредила одличан концерт уз пратњу осморице врхунских музичара и занимљив визуелни дизајн наступа Софи Милер.

Највише аплауза побрали су хитови Your Love is King, Kiss of Life, Smooth Operator, The Sweetest Taboo.

Интимно извођење Jezebel током које је Шаде седела на ивици бине изазвало је готово овације, а публици се допало и то што је певачица остала сама на сцени за време фантастичне нумере Pearls.

Међутим, на другачији, млак пријем код публике наишле су песме са албума Soldier of Love, са изузетком насловне нумере. На моменат, нарочито када је реч о новом материјалу, басови су надјачавали њен карактеристичан глас.

Редован део концерта завршен је популарном песмом By Your Side након које је Шаде представила чланове пратећег бенда и поклонила се публици уз речи: „Ми смо ваши војници љубави", алудирајући на име песме и албума Soldier of Love.

Британска певачица од београдске публике растала се после биса, то јест песме Cherish the Day.

Oпшти утисак после одличног концерта покварили су огромни редови за излазак из Арене, јер су била отворена само споредна врата.

У готово три деценије дугој каријери, Шаде је објавила пет студијских албума и освојила четири Гремија, а турнеја, у оквиру које је посетила и Београд, претендује да постане серија концерата са највећом зарадом ове године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару