Читај ми!

Нова сарадња Тони Колет и Пи-Џеј Хогана

Готово две деценије после прве сарадње и филмског хита „Венчање без младожење“, Тони Колет и Пи-Џеј Хоган поново ће радити заједно. У остварењу "Mental" у центру пажње су односи чланова породице и луцкасте дадиље.

Глумица и певачица Тони Колет, која је 1994. године светску славу стекла захваљујући роли у филму Пи-Џеј Хогана Венчање без младожење (Muriel's Wedding), поново ће сарађивати са аустралијским синеастом, објавио је дневник Варајети.

Нови филм Пола Џона Хогана под називом Mental биће прича о породици и луцкастој и харизматичној дадиљи.

Међу Хогановим познатијим остварењима су Исповести купохоличарке и Венчање мог најбољег пријатеља (My Best Friend's Wedding).

Антонија Тони Колет играла је у филмовима Мала мис Саншајн, Мртва девојка, Ноћни слушалац, У сестриним ципелама, Све о дечаку, Сати, Кобно престројавање.

За улогу у филму Шесто чуло 38-годишња уметница била је номинована за Оскара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи