Читај ми!

Из таме опасност вреба

Мрачне дубине подрума крију опасне тајне, а мала Сели ће их случајно открити тумарајући по свом новом дому. Мајстор хорора Гиљермо дел Торо још једном нас уводи у свет мистериозних, окрутних створења и иронично поручује да не треба да се плашимо мрака.

Мексички редитељ, продуцент и сценариста Гиљермо дел Торо припремио је нову посластицу за љубитеље хорора.

Аутор Пановог лавиринта (El Laberinto del Fauno) и франшизе Хелбој (Hellboy) поново нас упознаје са мистериозним окрутним створењима.

Јунакиња филма Don't Be Afraid of the Dark (немојте се плашити мрака) је интровертна девојчица Сели (Бајли Медисон) која се усељава код оца (Гај Пирс) и његове девојке Ким (Кејти Холмс).

У новом дому, кући из 19. века коју реновирају, Сели случајно проналази свет немилосрдних створења која покушавају да је одвуку у мрачне дубине подрума и претворе у једно од њих...

Мајстор хорор жанра Дел Торо написао је сценарио за филм уз помоћ Метјуа Робинса.

Реч је о екранизацији стрипа Троја Никсеја, али и римејку истоименог телевизијског остварења из 1973. године.

Градацијски уводећи страх, режисер је успео да направи комбинацију Пановог лавиринта и Полтергејста (Poltergeist) од које ће многи данима избегавати да остану сами у тами.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи