Читај ми!

„Кунг фу панда 2“ стиже!

Анимирани филм „Кунг фу панда 2“, синхронизован на српски језик, биће премијерно приказан 29. маја у Београду. Заказане су две пројекције након којих ће публику поздравити глумци који су позајмили гласове јунацима из филма.

Холивудски анимирани филм Кунг фу панда 2 синхронизован на српски језик биће премијерно приказан 29. маја у београдском Дому синдиката, најавио је данас дистрибутер „Тарамаунт".

Како је најављено, филм компаније „Дримворкс" (Dreamworks) биће приказан у недељу од 12.45 у три-де, од 16 часова у два-де формату, а на крају обе пројекције публику ће поздравити глумци који су позајмили гласове ликовима из филма.

Милош Самолов даје глас главном јунаку панди Поу, Тигрици Катарина Жутић, Мајмуну Милан Антонић, Богомољки Милан Тубић, Змији Јелена Петровић и Ждралу Марко Марковић, а у екипи су и Воја Брајовић као Поов кунг фу ментор Шифу и Зијах Соколовић који је синхронизовао Поовог оца господина Пинга.

„Поов фантастични живот је угрожен појавом страшног зликовца Шена, који планира да употреби тајно оружје да би покорио Кину и уништио кунг фу. По ће морати да открије тајне свог мистериозног порекла и само тада ће успети да ослободи снагу која му је потребна за успех", навео је „Тарамаунт".

Кунг фу панда 2 данас улази у светске биоскопе, а као и у првом филму из 2008. године, о панди запосленој у продавници нудли која постаје мајстор кунг фуа, у верзији на енглеском језику глас Поу даје холивудски глумац Џек Блек.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи