Читај ми!

Лени поново на филму

Својој филмографији Лени Кравиц ће ускоро моћи да дода још један наслов - „Игре глади“ -који ће у биоскопе стићи у марту 2012. године.

Амерички музичар Лени Кравиц играће у филмској адаптацији романа Игре глади (The Hunger Games) Сузан Колинс коју ће снимити Гари Рос, објављено је на шоу-бизнис сајту Диџитал спај.

Филм Игре глади, у којем ће играти и Џенифер Лоренс, Вуди Харелсон, Џош Хачерсон, Елизабет Бенкс, Лијам Хемсворт, Стенли Тучи и Вес Бентли, у биоскопе ће стићи у марту 2012. Снимање почиње касније ове године.

Прича романа дешава се у футуристичком свету у којем се деца боре до смрти у телевизијском ријалитију под називом Игре глади. Кравиц ће играти Сина, стилисту хероине Кетнис Евердин (Џенифер Лоренс).

Иначе, Кравиц је већ играо у филмовима Precious, The Diving Bell and the Butterfly и Zoolander.

Касније ове године Лени ће објавити девети студијски албум Black and White America.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи