Читај ми!

Ева Мендес као Марија Калас

Животна прича Мерије Калас, коју ће тумачити Ева Мендес, још једном ће бити преточена у филм. У екранизацији књиге "Greek Fire" Николаса Гејџа, највише простора биће посвећено љубави највеће диве опере и тајкуна Аристотела Оназиса.

Америчка глумица Ева Мендес играће Марију Калас у филму о љубавном животу чувене оперске певачице.

Заснован на књизи Greek Fire Николаса Гејџа, тежиште филма биће бурна веза највећег сопрана у историји опере и бродовласника Аристотела Оназиса.

Мендесoва је рекла лондонском Индипенденту да није могла да одбије улогу пошто је сценариста филма Госфорд парк Џулијан Фелоуз сценарио написао имајући њу на уму за главну улогу.

„Џулијан Фелоуз је написао сценарио за мене, на основу везе између Марије Калас и Аристотела Оназиса. И, будући да га је написао за мене, нисам могла да одбијем", објаснила је глумица.

Ева Мендес позната је из филмова Дан обуке, Паклене улице 2, Било једном у Мексику, Љубавни терапеут. Ускоро ћемо је гледати у филму Last nigt, који у биоскопе стиже почетком јуна.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи