Читај ми!

Крај Ноланoве трилогије о Бетмену

Почело је снимање спектакуларне завршнице филмске приче о Бетмену под називом „Успон мрачног витеза“. Публика ће крај трилогије у режији Кристофера Нолана гледати у биоскопима од 20. јула следеће године.

Прослављени редитељ и сценариста Кристофер Нолан почео је снимање филма Успон мрачног витеза (The Dark Knight Rises), а премијера је планирана за 20. јул следеће године, саопштио је домаћи дистрибутер „Так".

Успон мрачног витеза представља велики завршетак Ноланове трилогије о Бетмену, коју чине Бетмен: Почетак (Batman Begins) из 2005. године и Мрачни витез (The Dark Knight), снимљен 2008.

Интернационалну глумачку поставу, предводи оскаровац Кристијан Бејл, који се поново налази у улози Бруса Вејна - Бетмена. У филму се, такође, појављују Ен Хатавеј, у улози Селине Кајл, Том Харди (Бејн), оскаровка Марион Котијар (Миранда Тејт) и Џозеф Гордон Левит (Џон Блејк).

Глумачкој екипи поново су се придружили Гери Олдман и добитници Оскара Мајкл Кејн и Морган Фримен.

Сценарио су написали Кристофер и Џонатан Нолан, а филм ће се снимати у америчким градовима Питсбургу, Њујорку и Лос Анђелесу, као и у Индији, Енглеској и Шкотској.

У претходном остварењу - Мрачни витез Нолан је први пут већи део филма снимио „ИМАX" камерама, што је имало одличне резултате, те ће редитељ проширити употребу камере великог формата и на нови филм.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи