Научнофантастични планови Џоди Фостер

Глумица и режисерка чији филм "The Beaver" ускоро улази у северноамеричке биоскопе, открила је да намерава да се упусти у изазов ражирања нечег потпуно другачијег - научнофантастичног остварења. Фостерова сматра да ће јој богато глумачко искуство у таквим делима бити од користи.

Холивудска звезда Џоди Фостер открила је да је њен следећи редитељски пројекат научнофантастични филм.

После режирања драме The Beaver, Џоди Фостер намерава да се окрене сасвим другачијем жанру, испричала је Лос Анђелес тајмсу (Los Angeles Times).

„Волела бих да радим научну фантастику јер сам се опробала у том жанру као глумица, али не и као редитељка", додала је цењена глумица која је још 1997. године играла у сај-фај драми Контакт.

Џоди Фостер је додала да је, упркос њеном ентузијазму, почетак рада на новом остварењу још далеко.

„Нисам ни близу почетка", признала је. „Будући да ја не пишем сценарије, то ме увек оставља на милост неком огромном таленту који има исте опсесије као и ја".

Двострука добитница Оскара (Кад јагањци утихну и Оптужена) наставља да се паралелно са режијом бави и глумом, иако је недавно изјавила да је размишљала о томе да одустане од свог примарног позива.

Драма The Beaver коју Фостерова с поносом потписује као редитељка ускоро креће у поход на северноамеричке биоскопе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи