Том Круз поново лети

Почеле припреме за снимање другог дела акције „Топ ган“, чувеног хита из осамдесетих. Том Круз играће и у новом филму, а покретач пројекта је глумац, продуцент и пилот Дејвид Елисон, син шестог најбогатијег човека на свету.

Продуцент и глумац Дејвид Елисон почео је припреме за наставак биоскопског хита „Топ ган" у којем је 1986. године главну улогу тумачио Том Круз.

Сценарио пише Кристофер Меквори, добитник Оскара за сценарио филм „Дежурни кривци" из 1995, објавио је Њу мјузикал експрес (NME).

Студио „Парамаунт" је наводно и Тонију Скоту понудио да режира филм. Још нема детаља да ли ће Скот, који је снимио оригинални „Топ ган", прихватити понуду студија.

Том Круз је изјавио да је спреман да се појави у новом филму, у улози војног пилота Маверика којег је тумачио и у славној причи, која је овом глумцу донела статус праве звезде.

Ипак, како се наводи, Круз у наставку не био играо главну улогу, нити би његов лик био „предвидљив", односно Маверик се не би појавио само као инструктор летења нове генерације.

Покретач пројекта Дејвид Елисон, (27 година) син оснивача компаније "Oracle" (шестог најбогатијег човека на планети са богатством од 27 милијарди долара), поред тога што је продуцент и глумац има и пилотску дозволу.

Елисон ће бити укључен и у финансирање четвртог наставка „Немогуће мисије".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи