„Зона мртвих“ у Америци

Домаћи хорор филм „Зона мртвих“ постао је доступан публици у САД и Канади преко кабловских канала и мобилних мрежа. Ово филмско остварење на енглеском језику са мешовитом америчко-српском глумачком екипом, биће приказано и на бројним светским фестивалима хорора.

Хорор зомби филм „Зона мртвих", под новим насловом „2012: Апокалипса мртвих", од 1. октобра налази се у редовној дистрибуцији путем „Video on demand" кабловских канала и мобилних мрежа у САД-у и Канади, саопштио је дистрибутер „Так".

Како се наводи, очекује се да ће ускоро у САД и Канади почети и ДВД дистрибуција филма на енглеском језику са мешовитом америчко-српском глумачком екипом, који су режирали Милан Тодоровић и Милан Коњевић.

„Так" је најавио да је „Зона мртвих", са Кеном Форијем, Кристином Клиб и Вукотом Брајовићем, ушла у селекцију петог Фестивала хорора и научне фантастике „Монтевидео фантастико" у главном граду Уругваја од 12. до 17. октобра.

Хорор чија је радња смештена у Панчево, биће приказан и на Фестивалу независног савременог филма хорора и фантастике „Bloody XMASS", у Прагу од 27. до 31. октобра.

„Зона мртвих" иде и на највећи жанровски фестивал у Африци „Хорорфест", који се одржава у Кејптауну у Јужној Африци од 27. октобра до 5. новембра.

Како је Коњевић својевремено изјавио, „Зона мртвих" по стилу припада филмовима из осамдесетих година 20. века, какви су хорори култних аутора Џорџа Ромера и Џона Карпентера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи