Мачке и пси силом заједно

У комедији „Као пас и мачка: Освета Кити Галор“ једна маца се одметне у жељи да завлада светом. Да би је спречили, стари непријатељи мачке и пси морају да се удруже... Играју Бет Мидлер, Ник Нолти, Крис О'Донел, Џејмс Марсден, Крис О'Донел, Џек Мекбрајер, Тоби Мегвајер.

"Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore" (Као пас и мачка: Освета Кити Галор) је породична комедија, наставак филма „Као пас и мачка" из 2001. године.

У другом делу, вековна борба између паса и мачака добија неочекивани обрт када једна полудела маца потпуно преокрене старе односе.

„Ћелава" маца Кити Галор (певачица и глумица Бет Мидлер из филмова "Ruthless People" и "Hocus Pocus"), некадашња припадница мачје шпијунске организације MEOWS, сада се одметнула и сковала паклени план.

Њена намера је да покори старе непријатеље псе, а такође се бори и против своје врсте, у намери да завлада светом.

Због велике опасности која вреба, мачке и пси су приморани да учине незамисливо и да удруже снаге (а у помоћ ће им притећи и птице).

Овај необични савез неопходан им је да би спасиле себе, као и „своје" људе, док ће Галор имати помоћ мишева и зликовца из првог дела, господина Тинклса (Шон Хејз, познат као Џек из серије „Вил и Грејс").

Комедија „Као пас и мачка: Освета Кити Галор" спаја глуму са врхунском компјутерском анимацијом, а коришћене су и лутке.

У овом филму играју Крис О'Донел (Робин из „Бетмена заувек" и „Бетмена и Робина"), Џек Мекбрајер ("Talladega Nights" и серија "30 Rock"), Мајк Кларк Данкан („Зелена миља") и Џо Пантолијано (серија „Сопранови" и филмови „Матрикс" и „Мементо").

Затим, ту су и Кристина Еплгејт (серија „Брачне воде" и филмови „Немој рећи мами, код куће смо сами" и „Марс напада"), Тоби Мегвајер („Спајдермен"), Џејмс Марсден („Икс-мен") и Ник Нолти („48 сати" и "New York Stories") .

Први део филма „Као пас и мачка" имао је буџет од 60 милиона долара, а зарадио је 200 милиона, док је за снимање новог наставка потрошено чак 150 милиона долара.

Премијера ове комедије, коју је режирао Канађанин Бред Пејтон, заказана је за 30. јул.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи