Читај ми!

„Камионџије" одвозиле и четврти пут, ускоро нова сезона популарне серије

Завршено је снимање 4. сезоне серије „Камионџије". Догодoвштине Жиће и Баје, главних ликова које играју Тихомир Станић и Ненад Јездић, снимане су на нишком аеродрому, а последња клапа пала је у Нишу на мосту код Tврђаве.

Славио се завршетак великог посла после готово четири месеца. Иако је крај, наставак као да сви прижељкују.

„Потврдили смо ове четврте сезоне да смо велики људи, велики радници… Стварно је ово напоран рад, ово је велики посао заправо. Немају људи сасвим осећај колики је посао радити 90 дана, али што је до нас, ми ћемо урадити све да пете сезоне буде”, каже глумац Ненад Јездић.

„Ако успемо, а изгледа са смо са овом серијом успели да унесемо радост у породице, да промовишемо нешто што се зове доброта и љубав и давање, онда мислим да смо остварили смисао свог постојања”, додао је глумац Тихомир Станић.

Добра атмосфера на снимању преноси се и на саму серију, а најбоља потврда за то су сусрети са публиком.

„Зауставили су ме испред једне књижаре, и рекли су - А шта ви радите, ја кажем - Снимамо овде Камионџије. И жена каже – Јао, знате ли колико нама значи та серија… Та реченица је заправо предивна и дирљива и углавном је одјек такав”, рекао је редитељ и сценариста Филип Чоловић.

Шта раде Жића и Баја на аеродрому, нећемо откривати. У новој сезони, која је за снимање кажу била захтевнија, појављују се и нови глумци.

„Она је стјуардеса и помаже Жићи односно Тихомиру Станићу да разреши можда неку мистерију”, описује своју улогу глумица Ивана Дудић.

„Мени је баш жеља и мотив да ми растемо, и ја онако под пуном одговорношћу могу да тврдим да ми заиста растемо, и да ће ова сезона бити најбоља до сада”, истакао је Чоловић.

Гледаоци ће ипак мало сачекати, серија ће бити спремна за емитовање највероватније у фебруару наредне године.

понедељак, 16. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи