Читај ми!

Тихомир Станић: Камионџије поново на друму, радујем се снимању са Јездићем

После великог успеха прве три сезоне, ускоро почиње снимање нове, четврте сезоне серије „Камионџије Д.О.О“ и наставка догодовштина Баје и Жиће.

Много сам срећан што смо Ненад Јездић и ја, суштински, ризиковали и упустили се у пројекат да играмо у серијалу Камионџије Д.О.О. иако смо имали јак притисак јер су их некада играли Павле Вуисић и Миодраг Петровић Чкаља“, каже Тихомир Станић.

Према његовим речима, и Јездић и он су знали да они играју то за неку нову публику која се родила скорије и да ће покушати, па ако успеју – успеју, ако не – онда ником ништа.

И успели смо. Ево снимамо већ четврту сезону и то од 28. маја. Прошле сезоне смо правили излет до Новог Пазара, а у овој сезони ћемо отићи до Ниша, Дивчибара… Јако се радујем и узбуђен сам“, наводи познати глумац.

Станић истиче и да се посебно радује раду са Јездићем, ког зна од његових глумачких почетака и прве представе у Атељеу 212.

Јако се добро разумемо. Имали смо исте учитеље, истим језиком говоримо. Обликовали смо се у Атељеу 212. Наравно, ту је и остатак екипе, али се баш радујем тој партнерској игри са Јездићем, а надам се да ће се и публика барем упола толико радовати док буде гледала“, додао је Станић.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво