Читај ми!

Сандра Перовић: Како је Радио Милева помогла да реализујемо новогодишњи програм РТС-а

И ову годину ћемо испратити а нову дочекати уз Новогодишњи програм Радио- телевизије Србије. Да би атмосфера била потпуна, Забавни програм припремио је сате врхунског садржаја, како бисмо сви заједно са осмехом ушли у Нову годину.

Од девет сати увече 31. децембра, па до три ујутру 1. јануара – гледаоце очекује шест сати очекивано квалитетног програма.

„Забавни програм РТС-а, континуирано, од неке 2015, 2016. године, заиста, велики напор, концентрацију, пажњу, креативност и све своје ресурсе улаже у то да подигне тај програм, да буде најбољи – што и јесте, и најосмишљенији. Није поента само гледаоцима понудити музику, поента је наћи један заједнички именитељ, дакле кључну реч, односно тему, која представља окосницу новогодишњег програма, и по тој окосници се практично, конструишу и слажу сви остали важни сегменти, наравно, уз прегршт сјајне музике, народне и забавне, наше оркестре, хор, Народни оркестар, Ревијски оркестар РТС-а, симфонијски хор, наша ТВ лица, и наравно – музичке звезде попут Здравка Чолића, Лепе Брене, Секе Алексић, Гордане Лазаревић, Снежане Ђуришић, Ане Бекуте, Сергеја Ћетковића, Јелене Томашевић и многих других”, испричала је у Јутарњем програму Сандра Перовић, помоћница главног и одговорног уредника Забавног програма РТС-а.

На програму су и стихови посвећени нашим очевима и мајкама. То је управо тема новогодишњег програма – „За очеве и мајке” као посвета онима које навише волимо и који највише воле нас.

„Радио Милева” је окосница играног дела новогодишњег програма.

„Госпођа Милева ће се из Ранкеове 12, заједно са ћерком Натом и са својим верним, оданим комшијом Моцом, преселити у Кошутњак, у РТС. Она је помогла да се тај наш програм реализује, а осим тога што је била у функцији да помогне нама, она пре свега покушава да помогне ћерци. На који начин, то нећемо да откријемо, то ће гледаоци видети”, додала је Перовићева.

Нагласила је да, док је сниман новогодишњи програм, „није могла да одбрани Олгу Одановић од силних жеља да се људи фотографишу са њом”.

И после новогодишње ноћи, на програмима РТС-а биће емитовани исечци тог програма. Нову годину, гледаоцима ће честитати Љубивоје Ршумовић.

Осим музике, у празничним данима, гледаоце очекују и ТВ премијере – Јужни ветар: Убрзање, Лето када сам научила да летим, Сноуден

Четвртог јануара гледаоце очекује ексклузивна ТВ премијера нашег кандидата за Оскара – филм Душана Милића Мрак.

Када је реч о серијама празничних дана, осим Радио Милеве, на програму је и епизода серије Мама и тата се играју рата.

На крају, Сандра Перовић је истакла да „јој је драго што се филмски свет вратио у нормалу протекле године”, да су одржани бројни фестивали и манифестације, и издвојила филм Троугао туге, те позвала све да то остварење погледају.

„Филм живи, то је важно, продукција је заиста добра, и оно што нас очекује у 2023. је наставак франшиза попут Џона Вика, Немогуће мисије...”, рекла је Перовићева, и додала да ће 31. децембра на Другом програму бити емитован специјал Велике илузије, пред филмски маратон.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи