Читај ми!

Милева, Моца и Наталија ће нам правити друштво у новогодишњој ноћи на РТС-у

Глумци Олга Одановић, Марија Вицковић и Марко Гверо задужени су за смех у новогодишњем програму РТС-а. Да ли ће Милева успети да искористи долазак на телевизију како би остварила своје замисли и помогла својој ћерки Наталији да се „мало пробије кроз живот“.

На Првом програму РТС-а лагано загревање за дочек Нове године креће од 20 часова још једном епизодом Радио Милеве, а од 21 почиње Новогодишњи шоу програм „За очеве и за мајке“ кроз који ће гледаоце до касних сати водити Милева, Моца и Наталија.

„Милева овог пута јако помаже, мада мислим да Милева генерално помаже. Можда су некада њени поступци погрешни, можда не разумеју сви њене грубе реакције и поступке, али ништа није злонамерно и све је за добробит некога и зарад добра свих нас у тој згради. То не ради само Милева, то раде све комшије у Ранкеовој 12“, наглашава Олга Одановић и додаје да су се дивно забављали снимајући новогодишњи програм.

Када резимира годину на измаку, гошћа Београдске хронике каже да је задовољна, пре свега јер је била здрава, јер су њени ближњи и пријатељи били здрави, а професионално је била испуњена како радом на телевизији, тако и радом у позоришту у представама које јако воли.

„Свака Нова година јесте нова и морамо ми сами да се потрудимо да је учинимо лепшом, радоснијом, да нам буде лепо и да не уживамо само у Новој години, него у сваком дану. Да научимо да уживамо у животу и да сваки дан знамо да морамо да украдемо један делић тог дана за нас, само за нас и наше најближе и за оне које волимо“, поручује Олга Одановић на крају гостовања у Београдској хроници.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи