Читај ми!

Кофер од „живе змијске коже“

Најзначајнија заплена живих змија у последњих 10 година извршена је на аеродрому у Минхену. Ручни пртљаг једног Аустралијанца чинило је и 36 питона дужине 30 центиметара.

Двадесетдвогодишњи Аустралијанац заустављен је на аеродрому у Минхену када је у његовом ручном пртљагу пронађено читаво легло змија.

Путник чије име није објављено, вратио се у понедељак из Сиднеја и упутио ка „зеленом" излазу, намењеном путницима који немају робу за царињење.

Када су га цариници, ипак, зауставили, у његовом пртљагу нашли су платнену врећу са 36 младих питона дужине 30 центиметара. Међу њима се налазио и један примерак ретког, белог питона.

„Реч је о најзначајнијој заплени живих змија на аеродрому у последњих десет година", изјавио је агенцији Франс прес портпарол аеродромске царине Томас Мајстер.

Кријумчар је задржан у притвору.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи