Читај ми!

Питон се купао у базену са децом

На базену једног приватног клуба у Малезији настала је права пометња када су гости уочили у води питона од четири метра. Необични купач је примећен како се брчка испод челичних степеница у базену, у којем се у том тренутку налазило осморо људи, међу којима је било и деце.

Питон од четири метра, који се нашао у базену једног приватног клуба у Малезији, изазвао је општу панику међу купачима, али је инцидент окончан без последица, јер су ватрогасци врло брзо стигли и уклонили змију.

Необичног купача, који се брчкао испод челичних степеница, прва је уочила једна жена која је заронила у базен у којем се у том тренутку налазило још осморо људи, међу којима је било и деце.

Управа клуба одмах је позвала ватрогасце, док су се посетиоци панично разбежали. Питон је убрзо одвезен, а у овом инциденту нико није повређен.

Портпарол ватрогасне службе је рекао да је змија у базен вероватно доспела из оближњег жбуња како би се расхладила.

Базен у којем је пронађенa змија налази се у граду Серембан, удаљеном око 60 километара од престонице Куала Лумпур.

Питони су уобичајени за тропско поднебље Малезије, али ретко нападају људе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи