Читај ми!

А од бившег мужа... камен!

Растанак парови углавном подносе тешко, међутим, живот после развода за једног Кананђанина има и тачну меру - 20 тона! Управо толико тежи камен који је Дени Ларивијере лично испоручио бившој драгој. Наравно, није изостала украсна машница, најлепше жеље ни нада да ће слављеница престати да га узнемирава.

Градоначелник малог канадског града је под истрагом полиције због „испоруке" камена тешког 20 тона испред куће бивше жене, и то са украсном машницом.

Дени Ларивијере, који је градоначелник места Сен Теодор Д'Актон у близини Монтреала, тврди да је „каменчугу" депоновао на прилаз кући Изабеле Превост како би је натерао да престане да га узнемирава.

Сасвим пригодно, овај господин поседује фирму за ископавање, па му допремање необичног поклона није представљало проблем. Камен је украшен машницом и графитом са жељом да се „драга Иса" лепо проведе за рођендан.

„Морао сам да предузмем нешто како би ме оставила на миру", изјадао се Дени једној француској телевизији.

Пар се растао пре три године, а има и двоје деце, око којих су се огорчено препирали на дугим и скупим суђењима.

Интересантно је и да су Денија два пута заустављали полицајци док је допремао поклон јер им је било сумњиво да неко превози нешто тако велико у три сата ноћу. Ипак, кад им је показао дозволу и сва пратећа документа, нису имали разлога да га задржавају.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи