Читај ми!

Слепи миш приземљио авион

Путнике из Медисона ка Атланти, у „Делта еровом" авиону, својски је испрепадао један слепи миш! Пилоти вратили авион на полазну тачку због „летеће животиње у путничкој кабини“.

Људи су се смејали када су у трилеру „Змије у авиону", са Семјуелом Л. Џексоном, у авион ка Лос Анђелесу пуштени отровни гмизавци, пише Дејли мејл.

Међутим, снимак слепог миша који дивља по „Делта еровој" летелици и прави панику, никоме није био смешан. Посебно што су пилоти били принуђени да окрену авион и врате се на полазну тачку, у Висконсин.

Ружно створење се на лету 5121 из Медисона ка Атланти, појавило у путничкој кабини ниоткуда, облетело неколико кругова изнад глава путника и направило пометњу.

Џарим Бим, портпарол „Делта конекшенса", потврдио је да се авион вратио пошто је у кабини пријављена „летећа животиња".

Један од путника је успео да „зароби" шишмиша у тренутку када је улетео у тоалет.

Међутим, након слетања, створење је волшебно нестало, баш као што се и појавило - радници „Делта ера" нису могли да га пронађу!

„Нисмо успели да утврдимо да ли се ради о птици или слепом мишу", додао је Бим, иако снимак то јасно показује.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи