Читај ми!

Ко се не угуши хот договима - победник!

Колико хот догова можете да поједете за десет минута? Сигурно не више од Патрика Бертолетија званог „Дубока чинија“ који је на регионалном такмичењу појео чак 38 виршли у кифли и тако резервисао себи место у Националном финалу. Међутим, и са тим невероватним резултатом он је и даље „аматер“ за Џоија Честната из Калифорније.

У америчком граду Кливленду одржана је једна од најпопуларнијих забавних манифестација Американаца - такмичење у једењу хот догова.

Победник је Патрик Бертолети, звани „Дубока чинија" (Deep Dish), из Чикага, који иначе држи титулу другог највећег прождрљивца на свету. Бертолети је појео три хот дога пре него што је његових 15 конкурената успело да прогута један.

Настављајући тим темпом, за само десет минута у Патрика је стало чак 38 виршли! Осим по изузетном апетиту, овај 25-годишњи младић се од других такмичара издвајао и по изгледу.

Са чироки фризуром, маскирном кошуљом и наочарима за сунце самоуверено је приступио такмичарском столу на коме се налазила гомила хот догова.

Овом победом је стекао право да се бори за титулу шампиона на Националном такмичењу на Кони ајленду, које се традиционално одржава 4. јула и на којем суверено влада Џои Честнат звани „Раље".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи