Читај ми!

Украден у Тексасу, завршио на Филипинима

Ручно израђени чопер холивудског продуцента Скипа Вудса, вредан 80.000 долара, који је украден у Тексасу 2010. године, полиција је пронашла у месту Кагајан де Оро, на Филипинима.

Мотоцикл специјалне израде, вредности 80.000 долара, украден са паркинга у Хјустону, у Тексасу, прошле године, нађен је „пола света даље" - на југу Филипина, објавили су амерички медији.

Чопер холивудског сценаристе Скипа Вудса, полиција места Кагајан де Оро нашла је уз још 13 двоточкаша, три теренска возила, два џипа, један спортски аутомобил, пушку и муницију.

Асистенцију филипинске полиције у трагању за чопером, ручно прављеним у фирми "Martin Brothers" по наруџби Вудса који је колекционар, тражио је Еф-Би-Ај.

Приватни детектив кога је ангажовао Вудс каже да је холивудски сценариста изненађен, где је завршио његов мотоцикл.

„Више је него задовољан и истински захвалан што је нађен његов мотоцикл", додао је детектив.

Вудс је аутор сценарија за филмове Шифра Сабљарка, Хитмен или Икс-мен почеци: Вулверин.

„Полиција трага за Филипинцем који је огласио продају мотоцикла на Интернету. Он ће се суочити са оптужбама за илегално поседовање оружја, кријумчарење и, наравно, крађу", изјавио је Хозе Хусто Јап, регионални директор Еф-Би-Аја.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи