Читај ми!

У купатилу је сачекао алигатор

Сезона парења алигатора у јеку је на Флориди и становништво је спремно за мало чудније понашање рептила у ово доба године, али Алексис Данбар из Палмета свакако није очекивала да ће је један мужјак, пристојне величине, сачекати у гостинском купатилу њене куће.

Алексис Данбар, Американка са Флориде, шокирала се када је, по повратку кући, у свом купатилу набасала на алигатора од два метра!

Девојка из града Палмета изјавила је за локалну телевизију WFLA да је вриснула кад је угледала алигатора, а да велики рептил на то „узвратио" тако што је почео да шишти, јавила је агенција АП.

Данбарова је објаснила да је њен момак врата купатила блокирао сточићем и држао животињу унутра док полицајац из Комисије за заштиту морских и дивљих животиња Флориде није дошао да је однесе.

Истакла је да се прво забринула шта јој је са кућним љубимицама, Џејди и Дајмонд. „Моје мачке су мени као ћерке, и прво сам помислила да их је појео. Било је крви унаоколо."

На срећу, то је била алигаторова крв, маце су побегле на време.

Данбарова мисли да се алигатор провукао испод ограде, затим прошао кроз двориште и ушао у кућу кроз отвор за псе на улазним вратима.

„Алигатори су до сада улазили у дворишта, базене и слично, али никада у куће. Плашим се да спавам овде. Сигурно ћу сваки пут погледати под кревет, кад се вратим унутра."

Пролеће је сезона парења алигатора, па службеници Комисије упозоравају грађане да буду изузетно опрезни, нарочито у близини воде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи