Читај ми!

Како ће се спремати нови „мекплент бургер" - вегански оброк у Мекдоналдсу

Гигант у продаји брзе хране испробаће нови мекплент бургер, по цени од 3,49 фунти у десет ресторана у Ковентрију од 29. септембра, као и на додатних 250 продајних места од 13. октобра.

Мекдоналдс коначно нуди вегански хамбургер у Великој Британији и у Ирској, након година истраживања, како би усавршио биљну пљескавицу уз парче веганског сира.

Мекплент бургер чини веганска лепиња са сусамом, сенф, кечап, вегански сос, лук, киселе краставце, зелену салату, парадајз и вегански сир.

Припремаће се у посебним, одвојеним просторијама.

Из Мекдоналдса су рекли да његов први хамбургер на биљној бази „пружа исти сјајан укус и искуство које бисте очекивали од Мекдоналдсових хамбургера".

Следи трогодишње истраживање о томе како ће се нови бургер прихватити, и евентуално прилагодити потрошачима.

Веганска Мекдоналдс пљескавица је развијена у сарадњи са америчком компанијом за производњу алтернативног меса "Beyond Meat", а сир као додатак, производи се на бази протеина грашка, као и нови вегански сос.

Верзију Мекплента из Велике Британије и Ирске, која је најављена прошле године, Вегетаријанско друштво у потпуности је акредитовало као веганску.

„Велико нам је задовољство што коначно лансирамо мекплент у Великој Британији и Ирској. Као и код сваке наше понуде, одвајамо време да се уверимо да испуњава највише стандарде и да ће сви наши купци уживати. Увек тражимо различите начине за иновирање и задовољавање потреба наших купаца, а са мекплентом имамо укусан хамбургер на биљној бази који ће се свидети свима. Без обзира да ли сте веган или само волите биљну пљескавицу, уверени смо да ћете уживати у мекпленту", рекла је директорка маркетинга компаније Мекдоналдс у Великој Британији и Ирској, Мишел Грејем Клер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи