Читај ми!

Освојила пола милиона евра на лутрији, украли јој листић, а добитак поништили

Италијанка која је купила "греб-греб" срећку у бару у коме се продају цигарете, кафа и лутрија у Виа Матердеи у Напуљу, затражила да јој запослени потврде да је заиста освојила 500.000 евра. Старијој дами је речено да власник мора лично да провери да ли је све у реду са листићем.

Власник је узео листић и ставио га у џеп, попео се на свој скутер и одвезао се у непознатом правцу. Ухапшен је јуче на аеродрому у Риму у покушају бекства на Канараска острва.

Постао је најпознатији продавац лутрије у Италији када су сви медији објавили његов „луди" план да напусти Италију укравши листић вредан 500. 000 евра.

Пре тога је био само комшија и продавац кога је познавао цео кварт и за кога су сви говорили да је добра и пристојна особа, све док није донео одлуку да украде лутрију од старије госпође.

Његови подаци пријављени су италијанској полицији, а блокиран је јуче на аеродрому Фјумићино у Риму када је покушао да се укрца на авион који је требало да полети за Фуертевентуру.

Међутим, он код себе није имао листић вредан пола милиона евра који је и доказ да је заиста украден од госпође која је читаву причу пријавила карабинијерима. Још није јасно како је 57-годишњи Гаетано Скутеларо мислио да може да прође неопажено те и да подигне огромну количину новца када је читава серија у којој је продат листић од 500.000 евра блокиран.

Он је такође на аеродрому у Риму дао своје праве податке, а листић је након тога пронађен у једној банци у Латини у којој је, опет на своје право име, отворио рачун.

Полицији је изјавио да је он жртва те да је заправо госпођа од њега украла листић. Још једна, како наводе медији, бриљантна идеја у причи која од почетка није имала никаквог смисла.

Административна агенција за царину и монопол, анулирала је вредност читаве серије којој је припадао добитни листић, а одузео је дозволу за рад бару у коме се продавала лутрија.

Старија госпођа која није могла да верује да је заиста освојила 500.000 евра, сада мора да поверује да јој се десила невероватна ствар због које тај новац можда никад неће видети. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи