Читај ми!

Ја имам... конфете у носу?

Млада учесница немачке верзије такмичења „Ја имам таленат“ Лаура Пински умало је остала без даха због превише конфета којим су је засули док је певала. Нису много боље прошли ни њени конкуренти - један је изгубио глас због сувог снега, док су два такмичара „превише реално“ запалила ауто.

Немачка верзија шоу-програма Ја имам таленат ове недеље била је обележена чудним киксевима такмичара.

Најпре је млада певачица Лаура Пински имала проблема са конфетама, којих је било толико да су неке завршиле у њеном носу и устима.

Тинејџерка је наступ, ипак, успела да приведе крају, али јој је добро дошла понуђена чаша воде.

Следећи је надрљао оперски певач Симон Ћикарезе који је изгубио глас јер су техничари оставили превише сувог леда на сцени.

Најгоре су прошли такмичари Лео и Кристијан који су имали идеју да на сцени играју испред аута који „експлодира".

Једини проблем је што се возило стварно запалило, па су морали да буду алармирани и ватрогасци.

Водитељ, који је све време покушавао да гледаоцима приближи ведрију страну ситуације, на крају је само могао да изјави да је све што се десило доказ да програм заиста иде 100 одсто уживо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи