Читај ми!

Прали зубе псима за Гиниса!

Више од 300 паса учествовало је, вољом својих власника, у групном прању зуба у Хонгконгу, у покушају да се обори нови светски рекорд - да највише паса има у исто време савршено чисте зубе.

Власници 312 паса у Хонгконгу, рибали су својим љубимцима зубе по три минута, користећи специјалне четкице и гел како би постигли Гинисов светски рекорд у категорији, у којој је највише људи опрало у исто време својим псима зубе.

Организатори су прецизирали да је циљ манифестације, одржане на јужној обали Хонгконга, био популаризација одржавања хигијене код паса и прикупљање средстава за центар за спасавање те врсте животиња.

„Много људи води рачуна о длаци пса и исхрани, али не толико о њиховим зубима", рекла је АФП-у Хилда Вонг из фирме која је организовала овај догађај.

„Прање зуба је веома важно, исто као што је и четкање длаке", додала је Хилда Вонг.

Вонгова је нагласила да ће бити потребно три или четири месеца да званичници Гинисове књиге потврде да ли је овај догађај достигао светски рекорд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи