Читај ми!

Рачун за „дебеле девојке“

Три пријатељице непријатно је изненадио рачун у једном ресторану, не због цене, већ због тога што је на њему писало да је намењен „дебелим девојкама“. Конобар је кривицу свалио на момка за шанком, док је менаџер ресторана увређеним гошћама понудио попуст.

Након укусног оброка у ресторану, једино што може да вам поквари угођај јесте рачун, односно цена исписана на њему. Међутим, три гошће једног ресторана у Калифорнији изнервирало је нешто друго на рачуну.

Наиме, уместо броја стола, на фискалном исечку писало је „дебеле девојке", као начин распознавања ко би требало да сноси цех.

Кристина Дјуран, Кристина Хуерта и Исабел Роблес нису могле да верују својим очима.

„У почетку смо мислиле да је у питању шала", рекла је Дјуранова.

Када су се увериле да је увредљиви рачун заиста намењен њима, питале су конобара за објашњење. Конобар им је рекао да нема никакве везе са тим и да је вероватно то укуцао младић за шанком који је преузимао наруџбине од њега. Игром случаја или не, младићу је радно време већ било истекло и није му било ни трага ни гласа.

Пријатељице су захтевале да виде менаџера ресторана који се једва суздржавао да се не насмеје, али им је понудио попуст од 25 одсто на рачун. Даме су то одбиле и напустиле ресторан.

Када је прича доспела до медија, а новинари контактирали угоститељски објекат поводом тог догађаја, управа ресторана је инсистирала на томе да сви веома жале што се неко тако грубо нашалио са гостима и да ће учинити све да се тако нешто не понови.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи